Magda Gessler sprzedaje za GRUBĄ KASĘ świąteczne WYPIEKI. Najdroższy jest makowiec

Jeśli chcecie, aby na waszym świątecznym stole wypieki piekła Magda Gessler musicie się przygotować na spory wydatek! Ceny wręcz porażają. A najdroższy jest makowiec!

 

Magda Gessler to bez wątpienia jedna z najbardziej barwnych postaci polskiego show biznesu. Restauratorka zyskała popularność dzięki roli prowadzącej Kuchennych Rewolucji, które goszczą na antenie już od prawie dziesięciu lat. W międzyczasie Magda zaczęła się realizować także jako pełnoetatowa celebrytka: pojawia się na ściankach, udziela dużo wywiadów. Ostatnio nawet wzięła udział w produkcji: „Starsza pani musi fiknąć” (TVN).

 

Bycie celebrytką ma swoje plusy. Przekonała się o tym Gessler, która przez cały czas odcina kupony od swojej popularności. A tę popularność zawdzięcza nie tylko Kuchennym Rewolucjom, ale przede wszystkim swojej unikatowej charyzmie! Oprócz kariery w telewizji restauratorka prowadzi też kilka biznesów, m.in. lokal Słodki Słony w Warszawie, który wielokrotnie zachwalała w wywiadach. Żeby zjeść pączka u Gesslerowej na Tłusty Czwartek trzeba było wydać aż 9 złotych! Chętni i tak byli.

 

A że zbliża się Boże Narodzenie to jest to kolejna okazja do szybkiego zarobku. Oferta świątecznych wypieków z restauracji Magdy Gessler przyprawia o zawrót głowy! „Kreatorka smaku i stylu”, jak siebie nazywa za jeden kilogram makowca inkasuje 110 zł! Sprawdźmy inne wypieki z menu. Za pół kilo strudla malinowego zapłacimy 50zł, za sernik świąteczny (1kg) – 65 zł, a pierniki świąteczne to koszt 70 zł (0,85kg)!

 

ZOBACZ TEŻ: Masz konto w TYM banku? Uważaj! Znikają pieniądze!

 

Internauci piszą: „No cennik to ma kosmiczny – raczej nie dla przeciętnego zjadacza chleba”. Pojawiają się obronne zdania: „Dla was to serio dużo? Nie rozśmieszajcie mnie 😀 U mnie, w malutkim miasteczku, średniej wielkości tort kosztuje w cukierni ~70 zł, więc nie rozumiem, o co ten hałas :P”.



Komentarze