Za TYLE Gessler sprzedaje faworki! Ludzie przecierają oczy ze zdumienia.

sprzedaje faworki

Magda Gessler to niekwestionowana mistrzyni kuchni. Jak na prawdziwą królową kulinariów przystało gwiazda „Kuchennych rewolucji” słynie z dobrego smaku i jakości produktów sygnowanych swoją marką, Co za tym idzie ich cena może okazać się dla niektórych zaporowa. Przekonała się o tym znana blogerka, która była zszokowana tym za ile Gessler sprzedaje faworki.

O tym, że słodkie wypieki w cukierniach i lokalach prowadzonych przez Magdę Gessler są zbyt drogie mówiono niejednokrotnie. Temat wraca w okolicach Tłustego Czwartku, kiedy wiele osób chciałoby spróbować słodkich pączków czy faworków od słynnej restauratorki. Niestety za słodycze od Magdy Gessler trzeba słono zapłacić, co niektórym może popsuć rozkoszowanie się jej przepysznymi produktami. Przekonała się o tym blogerka Anna Skura, którą widzowie znają z programu „Agent-Gwiazdy”. Celebrytka była zaskoczona tym za ile Magda Gessler sprzedaje faworki. Nie omieszkała wspomnieć o tym na Instagramie.

 

ZOBACZ:Magda Gessler ujawniła RECEPTURĘ! Oto świąteczny przepis na FAWORKI z…

 

Anna Skura poinformowała swoich fanów, że za paczkę faworków (ok. 400 g) od Magdy Gessler zapłaciła aż 60 złotych! Blogerka powiedziała, że według niej cena jest „lekką przeginką”. O tym, że musi zapłacić aż tyle zorientowała się dopiero przy kasie. Według Skury ceny słodkości w lokalach Magdy Gessler są zdecydowanie za duże. Fani niejednokrotnie zarzucali prowadzącej „Kuchenne rewolucje”, że ceny słodkości w jej lokalach przerastają możliwości przeciętnego Kowalskiego. Niestety Magda Gessler pozostawiła to bez komentarza. Z odpowiedzią na zarzuty pospieszyła córka słynnej restauratorki Lara. Przyznała, że składają się na to dwie kwestie, robienie faworków jest bardzo pracochłonne, po drugie opłata za czynsz na ulicy Mokotowskiej w Warszawie, gdzie mieści się lokal jest bardzo wysoka.

 

ZOBACZ TAKŻE:Faworki Magdy Gessler. Idealne na Tłusty Czwartek. Sekretem przepisu jest…

 

 

źródła: plejada.pl, foto: instagram.com

 



Komentarze