Martyna Wojciechowska na swoim profilu bardzo rzadko porusza temat jedzenia, odżywiania się czy diet. Z pewnością jednak dba o formę, bo jest osobą o normalnej, zdrowej sylwetce.
Łatwo też można się domyślić, że w czasie kręcenia programu „Kobieta na krańcu świata”, Martyna Wojciechowska ma okazję kosztować różne, lokalne specjały. A co lubi jeść na co dzień i co wybrała na obiad?
Na polskim instagramie zaobserwować można dwa trendy. Część gwiazd czy celebrytów publikuje treści, w których pokazuje luksusowe i bogate życie – w tym też wyszukane posiłki. Inni z kolei idą w ekstremalną normalność i zdarzają się zdjęcia zapiekanki jedzonej przez gwiazdę na murku pod budką.
Wojciechowska plasuje się gdzieś pośrodku i pokazała swój obiad składający się z kotleta, klusków śląskich i ogórków kiszonych.
Perliczki, ośmiorniczki…
Ja stawiam na klasyczny polski obiad z domowymi ogórkami kiszonymi w roli głównej😜
A u Was co dzisiaj?
– zapytała.
Małgorzata Foremniak Złamała prawo?! Zobacz CO zrobiła w lesie!
Wśród fanów Martyny nie znaleźli się miłośnicy perliczek i ośmiorniczek. Pisano raczej o tradycyjnych, polskich smakach:
Teraz to króluje mizeria i ziemniaki ❤️ do tego jajko sadzone i jest raj.
Gołąbki i kalafior 🤍
Bob, fasolka szparagowa i jajko sadzone. Też klasycznie 😁
Borówki czereśnie – sezon tak krótki że grzech nie korzystać 😂❤️
Szczególnie latem warto stosować się do zasady spożywania produktów sezonowych i takich, które wyrosły na naszej ziemi, a nie „podróżowały” setki kilometrów, by trafić na nasz stół.
Syn Magdy Gessler został tatą! Zobacz zdjęcie maluszka!
Wyświetl ten post na Instagramie